RESULT MUET KURANG BEST BAGI CADANGAN???

Assalammualaikum...
Dengan rasminya hari ini adalah hari keluar nye result bagi subjek MUET akhir tahun 2010 ....
dengan rasminya sekali lagi huk6...cik Bella nye result kurang bagos laa...maintain aje...dapat band 2..ishk3..sedey nyer....




MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST (MUET)
2010 End Year Result
  

  
Index Number
 : MJ709/1515
Identification Card (IC)
 :

Name
 : NURNABILAH BINTI SULAIMAN



BAND ACHIEVED
 : 2



Tue laa citer result cik Bella kurang memuaskan...
nak ambil lagik....hu6 maybe kene laa kan pasal paswu dah ler kene amek degree gne bende alah nie jugak sih....waduh3...hu6..
so spe2 dikalangan kowang2 belum pergi cek lagik pi laa ea...di sini... MUET

Kalau nak ambil lagik kowang just mohon nanti..nanti pada 10 januari sehingga 27 Januari 2011 MUET bagi awal tahun punya..nak amek lagik tapi kan xtau nak under sekolah kew nak persendirian he6....ermm lau under sekolah bertempur nan dak2 form 6 upper thn nie..ermm tp mcm ok jerk hehehehe....xtaw laa kan...
so kowang rasa mcm mana ea??
sila bg cadangan??
please...hu6 confius nie....
ok sekian wassalam 
pen~off

3 Comments:

farhan asyraf said...

tak pe tak pe. usaha lagi :D

BADRUL said...

dah check....alhamdulillah dgn usaha saya jer...x bgus mana pun...kalau saya lebih rela amik dgn upper six taun ni....sbab dah kenal dan perbezaan umur x bnyak...

princess nabilah said...

to farhan asyraf: thx ea.....
to badrul: ermm insyaallah tgk laa mcm ne ti hehehe

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah