MY SENIOR DAH KAHWIN IN 21 YEARS OLD!!

Assalammualaikum..
Salam buat semua bloggers...Hari nie 3 FEBRUARI 2011.....heppy chinese new year okey...!!!
dan nak ucapkan tahniah kepada senior aku Kak Ucu!!! hu6..baru masuk 21 taw....dah masuk dunia baru iaitu alam perkahwinan....sorry kak ucu xdapat laa nak hadirkan diri nie ke majlis kak ucu...apa2 pun hopely bahagia di samping suami tersyg!!!!

Wish just for Kak Ucu:
  • Jika kita mencintai seseorang, kita akan senantiasa mendo'akannya walaupun dia tidak berada disisi kita.
  • semoga kehadirannya membawa bahagia dalam kehidupan yang mendatang buat kak cu dan famili ok....
  • semoga berjaya menjadi wanita, isteri dan ibu yang bijak, baik budi, sopan santun dan pekerti bicara....
  • semoga kurniakan anak2 yang bijak2 dan soleh serta solehah....

okey selamat sudah kak cu kita nie bergelar isteri kpd suaminya okey2.....huk3...rasa teruja pulak ada dah jalan dulu ea...hik2....[agak2 bila pulak giliran aku nie yerk???]
okey nak tengok pictures beliau jom curik2!!! kat facebook encik sepet!!!@zaki!! hak3....












batch form 6 2008-2009

and nak tengok lagi gambar banyak2?? jom klik JE kat SINI.....



nie je batch kitorg form 6 2009-2010 yang dapat hadir mashitah and fathanah.......


nie pulak antara gambar2 kak ucu masa form 6 bersama kawan2 nyer...



di kelas mereka...


time mengenakan besday boy...encik sob!!!

time pekse stpm sebenar mereka2!!


time bersuka2 ria hua3....

gambar2 kat atas nie pulak aku curik!!! kat facebookk...EN. ZAIRI!!!
OKEY2!! sudah2....waa mau chou dulu ok..hik2..
sekian di sini
berita terkini wassalam
pen~off

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah