PART 2: KEPUTUSAN STPM MENGGEGARKAN HATI!!!

Assalammualaikum....
Hari nie nak sambung corat coret kisah hidup semalam...
Seperti mana korang tau kan keputusan STPM 2010 diumumkan semalam....??? He3...hari2 yang sangat2 mendebarkan dan saat mengembirakan kami semua warga SMKAS okey..hu6
so apa lagi jom tengok rentetan kami di sebalik gambar2 kami okey



Gambar sewaktu sebelum mengambil keputusan









Dan jom tengok sewaktu saat2 mendebarkan kami...






Bulan a.k.a Nor Diyana pelajar satu2 nya A dalam subjek Bahasa Arab

Gambaran anak panah pelajar cemerlang STPM 2010

Saat pengambilan result...sayu di muka saat diumumkan nama pelajar cemerlang STPM 2010

 Pelajar cemerlang STPM 2010 memberi ucapan tanda terima kasih
 Sungguh2 mengharukan dan gembira tak terkira
guru2...memberi ucapan tahniah kepada kawan aku Masitah


Dan last but not least gambar2 di akhir perjumpaan kami...wink***



 kami semua mengucapkan setinggi2 penghargaan kepada guru2 pra-universiti smk agama segamat!!!!

 batch kami batch form 6 yg sgt2 cemerlang...amiiinn...

 membincangkan kursus apa yg best utk link kami??
semoga form 6 2011 korang pun success okey

sebelum meninggalkan perkarangan sekolah sempat snap gambar sebentar


Dan inilah saat2 korang nak tau jugak kan apa keputusan aku??







INILAH RESULT AKU!!!
PNGK= 2.67 jew...
dpt 3P
peng.am=B-
sejarah=B+
syariah=B
bahasa arab= C-

KEPUTUSAN KAMI:
Antara 14 pelajar yang mendapat 4P:

[KATEGORI: PELAJAR CEMERLANG]
MASITAH BT OTHMAN


[KATEGORI: PELAJAR TERBAIK]
NOR DIYANA BT SALEHAN
SITI NORDIYANA BT RIFA'I
SITI NUR AQILAH BT MOHD. SHARIFF
AZIMAH BT MISROM
NOR HARLINA BT. ABD. RAZAK

[KATEGORI: PELAJAR 4P]
SITI NUR NAEMAH BT AHMAD
MOHD. FIQRI HAKIM B. MOHD. IDRIS
MOHD. AMRUN B. RUZALI
NUR ATIKAH BT MUHD. HUSEN
SITI NUR AISHAHKIRIN BT JAAFAR
LIYANA BT JAMIAN
SITI ASIAH BT ABD. HAMID
NURUL AIN BT JABIR

Antara 8 pelajar mendapat 3P:
NURNABILAH BT SULAIMAN
AQILAH BT MD,NOR
SITI AISHAH BT MASKUR
AIMAN B. MOBIL AHMAD
MOHD. HIDAYAT B. ABDULLAH
MOHD. SYAHMI B. MOHD. SHAH
NOR HAFIZA BT MISWAN
MOHD. HANIF B. AB. SAMAD
Okey siap sudah..!!!
sekian di sini
sebelum tu thx for u all coz doakan yg terbaik wat aku...
wassalam...
pen~off

3 Comments:

alia husna said...

xpe...ok la 2...harlina dpt bpe??
mx u ne t..

❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

@alia husna

harlina dpt pelajar terbaik laa jugak dpt 4P..he3...
insyaalllah unisz, utm, ukm, usm, usim....heheh ko lak

nazyrah drah said...

assalamualaikum kak..akak amik subjek apa eh ?
tahniah 4p ? 4 a kan ..congrulation

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah