SEGMEN REVIEW DESIGN BLOG 1: SURAU AINUL MARDHIAH

Assalammualaikum...
fuhh...hari nie memang letih pulak dah....aku just nak shre cerita hari  nie sekian kalinya aku penat berjalan pergi rumah orang kawen and melawat sedara2 mara aku kat segamat tuh...
then balik2 tengok jap cerita korea!!! oh seronok3.... cerita DREAM HIGH!!

Malam pulak aku pun menerima tempahan someone exschoolmate aku suh buatkan blog dia...fuhh giler penat dari kol 10 malam sapai kol 3.15 pagi!!! mak aih penat lorh....tapi aku nak wat cepat2 pasal sok aku nak minta kerja that's why aku kene siap cepat takot xsempat.....aku boleh amek tempahan nak upgrate blog tapi tu lah pasal siapa2 yang baru mula lah kan...bukan best pun aku buat hehehe.....just harga aku deal RM10 je laa..tu pun masukkan topup jerk buleh3...ikut keadaan masa aku yerk..nak buat header pun buleh3....*buleh bla~~!! hik3..xde r gurau jerk...aku masih baru and aku masih bertatih tatih...tapi aku harap korang faham lah kan pasal per aku minta deal harga camwu penat woo....malam sampai pagi aku dok kerje siapkan [bagi siapa2 yang duk menempah@meminta tolong...] tapi bagi upah laa yerk hehehe..sorry buat korang terbeban lak.hehe kalau nak tempah jom sergah kat FACEBOOK aku yerk!!! jangan malu2 nak tanya pown buleh....


okey nak bagitaw korang blog yang aku dah buatkan tu dah siap tapi entahlah kan okey ke tak bergantung kepada citarasa individu tersebut hehehe.....KLIK pada gambar or tulisan kat bawah nyer...




okey itu aje sekian di sini
wassalam...
pen~off

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah