SEGMEN REVIEW DESIGN BLOG 7 & 8: DAYANG NURFAZILAH & NURUL SYIFA AINI

Assalammualaikum...
Hari ini siap juga tempahan dari Syifa Aini dan Dayang Nur Fazilah

Syifa Aini tempah satu blog bagi pakej ke-2 yang bernilaii RM 20.00 shj, manakala Dayang Nur Fazilah hanya tempah header..tapi tadi dia dah bayar RM10.00 makanya dia telah meminta Princess untuk design tapi belum dapat apa-apa maklumat makanya Princess free..hope mereka suka lah apa yang Princess buat untuk mereka he3x...

REVIEW BLOG DAYANG NUR FAZILAH


header Dayang Nur Faizilah yang mahukan tema kawaii comel tak?






Header Syifa Aini pula mahukan pink dan hello kitty
Syifa Aini minta tema pink+white+black+hello kitty....tapi Princess hanya gabungkan warna pink+white+grey lagi matching rasanya harap-harap Syifa Aini berkenan laa yerk ini sahaja Princess mampu buat setakat apa yang baru dipelajari.....he3x....sorry kalau banyak kali tersilap okey....hu3x..






Okey jom singgah blog Syifa Aini okey kalau korang rasa cantik pergilah follow dia yerp...

Ini pula banner Syifa Aini comel tak?
Dan sekarang Princess nak tunjuk betapa berat juga blog Princess dan okey juga berat blo Syifa Aini kan...so let's check it out!!


Humm apa pendapat korang dengan hasil design princess nie okey ke tidak?
Idea nie pening juga lah nak fikir-fikirkan idea tau bukan senang penat pula tuh hu6x.tapi tengok blog mereka lawa puas hati pula rasa jeles pun ada tau!! huahahaha......

sekian wassalam
pen~off

4 Comments:

Nurul Syifa Aini said...

akak tq ek..ska sgt2..puas atie..hehe..sblom ney main letak jew apa yg rsa nak letak at blog ney..sy pown bru(4bln) lg lam dnia blog neh..tu yg xtaw cmna nak uat smua tu..nsb baek jmpa blog akak,ada uat tmphan tuk blog..so sy try ngn akak jew..tqsm ya akak..ska sgt2 neh..kmen yg sgt pnjng..heee~

❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

@Nurul Syifa Aini

sme2.....it's ok...bru2 fresh hehehe...pape pun blh blaja2 lagi laa yer..jgn main letak nanti berat pulak blog tu loading tau

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

rajin giler ko ek...bile nk buatkan aku header?hehehhee

❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

@Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi

mesti r kene rjin lau x ak nk cekup duit topup katne ngeh3....keje sambilan je nie..ala ko xckp mne ak tau ko nak header ko cmne ape daa...

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah