CONTINUE STORY ABOUT SMART STUDY

Assalammualaikum....
Okey hari dah berapa banyak entry aku dah post hohoho.....
tadi dok bilik2 gambar kat facebook cikgu sejarah form 6 aku dulu tu baru terperasan dua tida keping gambar pasal smart study...okey kiter sambung aje laa ea ceciter2 itu....


kalau terlepas entry lalu meh klik aje laman bawah nie:



soal + jawab bersama pelajar (boss)

motivator pembantu.......

kami sedang mengiklankan ubat gigi smart study terbaek!!!

sedang ditemu ramah oleh wartawan2 TV3  motivator bertauliah..ngeh3x!!

K.A.M.I exstudents pra-universiti batch 2009-2010 SMKAS!!!

batch form 6 2010-2011 smkas....

tak tersangka dalam menimba nimba baldi ilmu di sebalik smart study dalam jugak kami interframe sekejap walaupun bukan dari wartawan TV3 hanya wartawan sambilan ngeh3...tapi apa2 pown kami heppy yap itu terpelanting terpenting!!!

bukan gambar2 time smart study jer okey aku berminat mahu tunjukkan korang tentang khat cantik by ustaz rumaja + his friend time pameran + ekpo di segamat ya....


semua di bawah nie gambar khat basmallah okey...see let's check it out!!




yang nie paling smart 1 malaysia hua3x....


okey itu aje mahu dikongsi bersama kali ini dan saat ini selamat bertemu lagi....
sekian wassalam....
pen~off

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah