LAGU INDONESIA MENJADI MINATKU

Assalammualaikum...
Dalam beberapa tahun nie Princess selalu download, ulang tayang siap bluetooth ke handset tuk caller ring tone lagi tau lagu-lagu Indonesia nie....rentak dan nada sangat2 best!! Bukan Princess tak suka lagu-lagu Malaysia...tapi ntah rentak dia sayup-sayup jerk....tak jerit-jerit macam tenang lah kalau nak buat kerja ker study ker...syok jugak dengar lagu2 nie.hehe...okey sebelum korang nak dengar lagu-lagu di bawah sila tekan pause lagu kat sidebar 'fanpage' okey...hehe

Antara lagu-lagu yang terkini yang selalu di ulang tayang oleh princess adalah:

Tajuk: Aku Tak Berdaya OST Mihrab Cinta
Artis: Indah Dewi Pertiwi



Tajuk: Di Atas Satu Cinta OST Surga Untukmu
Artis: Indah Dewi Pertiwi



Semoga terhibur ya korang...!!
Okey sekian wassalam...
pen~off

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah