NASIB BAIK BLOG AKU TAK HILANG

Assalammualaikum....
Hari ini dok sibuk-sibuk ajak orang mengundi dan menvote aku tuk contest blog tercantik by woot woot, alih-alih nampak blogger-blogger busy bincang pasal blogger.com akan di delete kalau guna yahoo.com....dah2 pulak princess guna yahoo.com...aduss giler so terpaksa belajar macam mana nak tukar kepada gmail.com....
KLIK BANNER KAT ATAS NIE!!!

so princess tukar punya tukar...actually princess ada dua blog kene betulkan....tapi lagi satu just private laa...ermm tengok2 blog important princess yang cantik molek ini hilang oh no!!! princess dah menggelabah giler3 nak jerit nak nanges pun hado....korang nak tau tak apa princess nak wat tengah2 tension!!! macam nak baling jerk netbook 1 Malaysia nie..pakkal free nasib baik waras lagi so princess xde laa nak aling kan...so, princess bersabar dan istighfar banyak2...baca bismillah.....alhamdulillah ada jugak penyelesaiannya....rupa-rupanya blog cantik princes tertukar link kat blog private princess sebabnya princess admin dua2 blog bagi dua2 email berbeza yahoo.com tu....

so, last2 princess admin dua2 gne gmail.com...alhamdulillah menjadi jugak..so email kedua untuk blog private princess tu kosong... so xpelah kalau blogger.com nak delete pun sebab princess dah move blog tu admin by princess nye gmail.com email hehehe...gembira sudah so..nanti kalau princess tak ada post pape kat dashboard korang means princess belum follow korang ok..sebab email princess dah tukar nnt princess follow balik wokeyh...
so kalau nak tau camne nak tukar jom ke sini
okey itu sahaja princess nak bagitau..sekian wassalam..
pen~off

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah