PATUTLAH RAMAI PELAJAR BOIKOT KERAJAAN!!

Assalammualaikum....
Tadi jenguk-jenguk facebook, tak sangka aku nie lambat juga tahu pasal perlancaran email 1 Malaysia, mende alah apa ntah nie....email pun mahu 1 Malaysia jugak kah?? Perlu ker? Macam tak perlu kowt kang tak masal-masal lau anti-kerajaan jerk mulalah block email tuh..fuhh aku pun tak ingin nak join pun kah3x..*gelak paling jahat!!!bhahaha....

Okey korang mesti tertanya-tanya kan? Apakah aku melalut nie..whoaaa.....sebenarnya tadi duk baca-baca status kat facebook..last-last nampak satu link nie....hadooii baca punya baca mak aih kerajaan suka membazir duit rakyet der....
 apa ke hal ntah.....agak-agak dah tak ada idea yang lebih faedah ker nak buat hadooiiii.....jom terjah meh terjah2 jap link nie....DI SINI

Sebenarnya projek-projek yang membazir tu dah2 tentulah duit cukai daripada rakyat, memang HARAM lah kau guna duit tu makan daging semanusia sendiri ajelah.....
Dari satu masalah ke satu masalah masa time bulan 2 dulu masalah boikot bawak balik pelajar Mesir balik Malaysia, bila rakyat dah marah maki maki kerajaan baru nak bertindak entah apa-apa ajelah kan.....time bulan 3 start pulak rusuhan demi rusuhan kat negara-negara luar...Nasib baiklah Malaysia nie rakyatnya tak memberontak macam tu, kalau macam alamat memang kiamat dah dunia dunia....nie lah manusia akhir zaman, bila pemerintah tak amalkan Islam yang sebenar, maka macam-macamlah revolusi untuk menjatuhkan agama sendiri, nauzubillah mizalik......

Inilah manusia zaman sekarang tak pernah nak ambil peduli pun, semalam ada seorang sahabat pernah cerita pengalaman beliau di sebuah universiti di Malaysia ini....dah macam duduk kat negara barat pulak kan....siap boleh pulak ada pantang larang pelajar tidak dibenarkan memakai kopiah padahal nama universiti terletak word ISLAM..apakah maksud di situ??

Erm, princess malas nak ulas panjang2 kang xpasal2 kena damn it dengan sesiapa..huhu..just inform jerk pasal mende manalah tau korang2 pun tak tahu jugak kan3x???

Sebelum berakhir entry ini, sudi-sudikanlah VOTE blog princess di laman Mr. Woot Woot bagi Contest Blog Tercantik. Untuk VOTE Princess klik No.44 okey...sudah selesai....TQ


P/s: sekarang musim princess nak meng'edit' dan membaik pulih blog someone tunggu entry akan datang siapakah yang sudi menggunakan khidmat princess untuk design blog mereka okey..just see you all later...
sekian di sini wassalam
pen~off

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah