TUTORIAL JQUERY TAB MENU ACCORDION

Assalammualaikum...

Hari ini Princess rajin nak buat tutorial yang ke-2 kalinya, so jom belajar...kerana Princess baru jerk mengaplikasikannya..so, tutorial nie Princess credit kepada Anis Diyana okey...
Tahu tak apa dia JQUERY TAB MENU ACCORDION??
Hurmm..see at below the picture yaa...
BEFORE:
 AFTER:

Dah tengok kan nak tak macam tu?
Okey jom belajar!!
Mula-mula buka >> Dashboard >> Design >> Add Gadgets >> HTML/JavaScript

Copy code di laman ini:

Okey semoga berhasil sekadar perkongsian semata....semoga berjaya ya...
sekian wassalam
pen~off

p/s: sebenarnya tak tahu nak letak code tu kat post entry macam ne serabut jerk tengok last2 malas nak letak sorry kepada sesiapa yang nak mencuba itu...he6x....

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah