3 BLOG MEMBAWA PRINCESS KE LEMBAH PENGETAHUAN

Assalammualaikum...
Alhamdulillah, hari ini Allah S.W.T memberi satu lagi peluang dan muhasabah kepada diri Princess untuk mendalami ilmu yang sepatutnya dan seharusnya diketahui. Tentang alam ghaib, alam syaitan laknatullah, semua itu telah memberi suatu keajaiban yang sukar untuk Princess ungkapkan. Dari berblogwalking ke satu blog ke satu blog yang lain membawa Princess ke blog yang penuh Ilmu yang sangat-sangat bermanfaat di pagi-pagi di malam-malam sepertiga ini...semoga Allah lebih menyayangi hambanya ini yang selalu alpa dan lalaui menjalankan tugas sebagai khalifah.

Mula-mula macam biasa kalau nak tau entry-entry menarik kita akan jenguk dashboard kita kan3x? so, Princess usha-usha laa kat dashbord alih-alih nampak Blog Cap Ayam  cerita pasal isu kutuk mengutuk tentang aurat laa dll tu...Princess malas nak masuk port sangat....nak tau korang terjah blog cap ayam okey...paswu perhi lah link yang cik blog cap ayam nie tujukan so singgah sebentar..Princess bacalah entry sorang girl nie..baca-bacalah sampai habis then dah habis baca pulak komen-komen orang kan3x..alih-alih nampak satu link di antara komen-komen DI SINI
Blogger Mike Delta Hotel 33, siapa tak kenal kan mesti korang kenal...so apalagi Princess terjah laa kat link yang dia bagi nie...korang nak baca jom KE SINI
Dengan yakin dan sahih nya Princess nak ajak kawan-kawan Princess jangan malu-malu singgah laa blog itu, sebabnya? Princess jamin 100% korang akan rasa tergamam bila korang baca dari awal sampai akhir...Princess jamin sangat2..ianya memberi manfaat yang tidak ternilai untuk korang dalami sebenarnya.so, Princess follow baca sampai habis blog beliau tentang iblis laknatullah yang jarang-jarang nak jumpa orang atau penulis yang mampu menulis hampir selengkap ini sebenarnya. Ini adalah suatu muhasabah diri kita masng-masing sebenarnya..kekuatan itu datang awal dari cara SOLAT kita...jagalah IMAN kita supaya tidak terpesong oleh syaitan laknatullah....!!!

okey sekian sahaja entry kali ini semoga memberi kalian manfaat berguna dengan berkongsi link blog tersebut...
sekian wassalam
pen~off

2 Comments:

eddy said...

errr....
blog sy x de ke...
hehehe...ngengada jap

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@eddy


sorrylah xde pulak hehehe

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah