BERWAJAH BARU WARNANYA SANGAT LEMBUT

Assalammualaikum..

Okey dalam waktu yang tersangat singkat Princess dapat menyiapkan juga design blog Princess nie dengan tema major colour nya adalah Biru dan Putih. No pinky2 girly lagi dah. Owh itu bukanlah jiwa aku yang tersangat-sangat gedik itu. hahha sorry kepada sesiapa yang terlalu taksub kepada pink okey especially kepada my sister...adoiyai semuanya nak pink kah3x....pelik sungguh. Itulah kalau dua beradik jer perempuan dalam keluarga kan mesti antara dua warna yang menjadi pilihan biru atau pink. That's means my sister sangat2 lembut tapi sangat2 garang, and I pulak sangat2 kasar +garang hahaha..gua xde lah kasar bebenor tapi bab-bab borak2 dengan bebudak boys laa especially gua wat gaya kasar maaa..hahah....watpe nak gediks2 kan3x...geli I nyah..

Memula blog nie ditubuhkan pun bermula dengan colour biru. Tetiba pulak nak try colour pink so my sister pun macam terkejut jugaklah pelik lah bin ajaib kan tetiba si akak nie minta pink kuang3x....sebab adik Princess tau yang Princess memang anti giler kepada pink hahaha......tapi bila semakin ke alam 20-an jadi gedik pulak buat blog pink Actually, nak sedapkan hati jerk sebab kenapa tak nak guna template pink. Ye laa setiap kali design mesti customer minta colour pnk adoiyai dah macam dalam dunia nie kowt tak ada colour lain kah3x...pelik betul....paswu ada sekalilah ada blog bisnes nak buat tema hijau..perghh semangat nak tolong beb nak buatkan design terbaik!! Siap 2 banner Princess buatkan semua icon complete laa except icon social network. Icon tu tak ad pun sebabnya Princess tak tahu customer ada social network apa kan....so, tersangatlah teruja beb!! Dapat design blog selain warna PINK!!! hahaha...bosan lol buat design warna sama memanjang......adeh....

Okey done!! Now nak show ada perubahan sedikit berbanding apa yang Princess dah tunjukkan sebelum ini kan....so, let's check it out!!!


Apa yang ada dalam gambar ini adalah perubahan tempat SHOUTBOX!!
Princess dah malas nak buat shoutbox katup buka katup buka tu..So, benda nie datang nya idea dari sini...dan perubahan juga kepada banyak icon social network seperti button FACEBOOK tu ada LIKE2 kan3x.....best wu atas letaknya senang orang datang okey nak LIKE lah sila lah klik xde sesiapa pun kena makan nanti..hehehe


Ikutkan idea nak letak status TWITTER tapi buat2 ak jadi2 fed up jugak huhu....tapi tak apalah bukan nya Princess rajin update TWITTER pown...kuang3x..kantoi sudah!!! okey korang boleh klik aje button2 tu semua jangan risau ianya akan melompat ke new tab okey...tak perlulah klik kanan mouse tu.....hehehe


okey itu sahaja nak cerita pepagi  buta nie....
sekian wassalam
pen~off

p/s: Esok Sabtu kan, Princess nak berjalan ke rumah mak lang kat KL, actually nak hantar adik pergi mendaftar ke UTM KL.....daaa..korang lak cuti2 pergi mana jerk?? tunggu entry akan datang ya...

2 Comments:

nanakimie said...

nak pooh jugak!hehe..nice blog:)

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@nanakimie

jom cri kat google hehehehe

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah