PART 1: RINDUNYA NAK BERSILAT SEMULA - SILAT GAYONG MALAYSIA

Assalammualaikum...
Wah3x...tajuk entry terbaik!!! Pernah dengar tak ada blogger perempuan giler nak bersilat nie? Aha, okey3x...Princess bukan girl2 yang lembut2 giteww yerk kah3x....Princess memang suka benda yang lasak like SILAT!! Ya pada tahun 2008 secara rasminya Princess adalah anak gayong...ooiii jangan gelak laaa sebut gayong jerk korang mesti ngat gayong yang mende alah yang korang buat mandi tu kan3x? Okey jangan gelak2 okey Princess pantang betuii orang dok gelak nama silat ni aw....okey rindu punya pasal Princess nak share lagu silat Gayong Malaysia nie kat korang lau nak dengar laaa..tak paksa2x....


Lagu nie ambil kat You tube so dalam gambar nie tak ada kena mengena dengan aktiviti Princess okey hehehe

Okey dalam banyak2 bende yang Princess pernah belajar, nie laa paling Princess suka dan paling ingat hahahaha iaitu.....Bunga Tanjung


asas tapak 1:



okey yang nie gerakan 20 anak harimau....basic step yerp..huhuhu



okey done!!! kita belajar basic step by step je dulu hahaha...
nie pun nak sebenarnya Princess nak ulang kaji balik huaaa udah lupa except bunga tanjung, combat sikit, dan apa tah nama lagi Princess udah lupa haha...
okey 4 video nie hope dapat bantu Princess ingat balklah sebelum melangkah ke alam Universiti nak sambung balik nak ambil tali pinggan putih dan seterusnya xnak laa hitam jerk kah3x...okey3 sekian di sini wassalam
pen~off

4 Comments:

Gee said...

salam..hehe gee pn anak gayong juga..alhamdulillah..masih bergiat aktif kat universiti nie..hehe nanti jgn lupa sambung aktif balik taw..kat uni nye lg best..setiap u ada persatuan sndri..msti rindu nak trening..peace (^_^)

k e y r i said...

waa.. first time aku jumpe blogger perempuan yg minat silat! cayalah! :D

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@Gee

tu laa ms f5 msuk pertandingan utk silat olahraga tp syg nye berat bdn princess xde dlm kategori hadooii ms tu keciwa sguh tau huhuhu.....paswu ms form6 xaktif sbb ms tu xde hati lg hahahaha...laa nie bru pk2 blik nak amek kat u nnt huhu

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@k e y r i


hahaa tau2...sbb blm pnah jmpe blogger yg mnt silat kui3...mnt pn sbb dah terlatih dr form 1 so skrg ikutkn princess dah msuk 2 jenis ilmu persilatan tp dua2 xpnah hbs kih3

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah