REVIEW 3 BLOG PRINCESS PERLU HANDLE

Assalammualaikum...
Emm dah lama tak tulis entry kat blog 1st Princess nie kan. Al maklumlh sangat-sangat sibuk nak handle blog 3 Princess itu.Ha6x...nak suruh partner Princess tulis...emm sampai bila-bila pun tak update...tapi tak mengapalah...berkoraban apa sahaja..kih3x...

Okey tujuan entry nie nak tulis adalah nak review ketiga-tiga blog kesayangan Princess ini okey!!


  • Tema Blog               : Winnie The Pooh + Princess Homestay
  • Tema Warna            : Pink + Black
  • Tarikh Ditubuhkan    : 24 March 2009
  • Penulis Tetap            : Princess Nabilah
  • Jenis Blog                 : Umum, (tentang kawan-kawan/keluarga/cerita/dll.)
HEADER BLOG:

BANNER BLOG:


*Blog nie korang review sendiri laa hahaha...*


  • Tema Blog             : Awan Cinta
  • Tema Warna          : Biru awan +Putih
  • Tarikh Ditubuhkan  : 02 July 2010
  • Penulis Tetap          : Princess Nabilah
  • Jenis Blog               : Private, (tentang cinta, kawan baik, peribadi, keluarga)
HEADER BLOG:


BANNER BLOG:


*Sorry blog nie private dan hanya orang-orang ada cerita mereka sahaja dapat revew blog nie..maaf ya kalau ada sesiapa nak tahu sangat macam mana blog nie...tengok jer gambar bawah nie....








  • Tema Blog             : Laut yang Tenang
  • Tema Warna          : Biru laut + Putih
  • Tarikh Ditubuhkan  : 04 Mei 2011
  • Penulis Tetap          : Firdaus Hakim & Princess Nabilah
  • Jenis Blog               : Umum, (tentang isu-isu agama, hukum2 agama dll)
HEADER BLOG:


BANNER BLOG:


*Blog nie baru jerk ditubuhkan sebarang pertanyaan, silalah tanya yer..insyaallah kalau boleh jawab Princess or Ustaz akan beri jawapan..Insyaallah..kami bukan bijak sangat tetapi boleh lah kalau sekadar ingin membantu......nak join klik sahaja mana-mana gambar di blog nie yerp....di laman nie bukan lamanlain hahaha







Ini adalah bukti Princess kena handle 3 blog sekaligus okey...fuuhhh!! tamak betol!! hahaha


Okey sekian sahaja untuk entry hari nie dan kali ini....
Semoga korang berilah support kat Princess memajukan diri menulis pelbagai entry!!
hahaha
sekian wassalam
pen~off

2 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah