SEGMEN REVIEW DESIGN BLOG 10: WASILAH KASIH PECINTA ISLAM

Assalammualaikum....
Fuhh 2 hari ini Princess sangat-sangat sibuk nak design satu lagi blog yang akan Princess dijadikan admin dan author blog tersebut. Blog ini tema nya Islamik dan Biru laut okey...penat tau nak design akhirya puas hati jugak laa...hope korang sudi laa jadi followers okey....tekan2 lah like tuk ustaz itu. 

Okey blog itu sebenarnya untuk tidak Princess mencampur adukkan isu-isu tentang agama atau tentang hukum2 dalam Islam dalam blog Princess yang pinky gedik nie!! aha...so kita nak berdakwah jangan campur2 orite!! ok jom review dulu blog Islamik nie okey...

Mula-mula kita perkenalkan banner blog ini okey...
sila jangan jeles hehehehe



Okey sekarang kita review pulak header blog ini. Dan ini adalah 1st time Princess dapat buat header bersambung dengan shoutbox okey...korang jgn jeles dan tiba2 nak mcam nie hahaha....kalau nak macam nie jugak bayar RM5!!!

WASILAH KASIH PECINTA ISLAM


Dah tunjuk header mesti ada footer kan3x??


Dan akhir sekali review siapakah penulis blog ini....ada dua orang okey...kalau nak tau sila klik gambar di bawah ini.....







okey korang janganlah jeles okey nie bese2 jerk nie hahaha
okey itu sahaja nak tulis hari nie..
sekian wassalam
pen~off

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah