SEGMEN REVIEW DESIGN BLOG 14: BLOG CIKGU NURUL

Assalammualaikum...
Dalam kepenatan dan kesempatan yang ada nie Princess nak review blog yang baru je Princess design dari petang tadi sampailah tengah malam nie. Ikutkan dah penat nie nak design lagi huhu..sebab esok dah nak ke Kuala Lumpur. Nak hantar adik ke UTM Semarak. Okey, teruskan agenda Princess iaitu nak review okey jom terjah!!



Mula-mula, Princess design sampai jadi macam seperti di bawah nie warnanya agak cerah dan selepas owner blog tengok dia berpuas hati cuma dia nak tukar background jadi gelap sikit makanya....





Princess pun carilah lagi background pink agak2 gelap sikit cari punya cari jadilah seperti di bawah nie...huhu okey itu sahaja...



okey done!!!siap jugak kerja Princess huhuhu...
sekian wassalam
pen~off

8 Comments:

Lyssa Dollixious said...

kamu sangat kreatif . lawa!! <3 love it . heee~~

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@Lyssa Dollixious

thanks lyssa....sy bese2 je tu pn comot2 huhuhu

Anonymous said...

saya nk buat tmphn serupa mcm nie xpi gmbr lain blh x..huhu..sngt jeles..

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@Anonymous

em ok

Cik Syeraishiteru said...

sis,,amek tempahan??cmne ...

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@Cik Syeraishiteru

ce klik kat tempahan ea..hehe

Dmastika ms said...

d mna nak cari background yg cantik2 mcm kat atas ne ? :')

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@Dmastika ms

cri di glitter-graphics.com jerk kat situ byk cntik2....ce try cri kat situ di bhg background ok

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah