SEGMEN REVIEW DESIGN BLOG 15: SUFIANA RAMLI

Assalammualaikum...
Hari nie dengan laju Princess menaip dan meng edit blog seterusnya yang ditempah oleh Sufiana Ramli. Dari pink ke biru temanya nak juga ikut macam Princess adoiyai...tak apalah kowt maybe dah tukar favourite colour kowt. hahaha....okey kali nie template nya Princess tak ubah sebabnya template dia sangat2 best nak di edit walaupun agak sukar sesangat sebab code-code dalam template tu kejap ada kat atas ada gak kat bawah putar-putar belitlah kan...so macam grrr....nak hempas pulak dah netbook pening kepala cari hahah...sebabnya setiap kali edit blog orang widget tersangat-sangatlah bersepah-sepah, dah macam tokang pecah tengok code-code berterabur...so, Princess tolong kemas-kemas kan jela code-code yang bersepah-sepah macam kemas biliklah katakan baju-baju bersepah simpan balik susun dalam satu almari. Macam blog pula mana-mana code yang boleh disatukan, Princess satukan senang nanti, xdelah bersepah sangatkan...

So, jom tengok gambar sebelum dan selepas

SEBELUM EDIT





SELEPAS EDIT






Okey itu sahaja nak tunjuk....
sekian wassalam
pen~off

p/s: lepas nie Princess akan memilih customer, kalau customer jenis cerewet giler nak mampus, Princess tak nak amek tempahan dia, dan customer yang selalu sangat bertanya tak reti2 nak baca Princess rasa pergi tadika balik kowt kalau tak tahu baca Princess suruh letak maklumat complete, dia letak kejap nak tu kejap nak nie. Princess bukan robot okey nak ikut time korang Princess lepas nie dah keje so malas nak layan korang~~~

6 Comments:

.m y z. said...

wahh cantiklahh :DD

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@.m y z.

thanks tp semua nya credit for glitter graphics huhuhu

Schafix_adly02 said...

cantik3... nk tempah kna guna duit jgak ker ?? hehe3...

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@Schafix_adly02

of course laa dlm dunia mne ad xde gne duit

cyung eiyka said...

akq...
nk tmph leyh x???
agx2 ny kne brape ea??
mhal x??

Profesor Princess Nabilah said...

@cyung eiyka

boleh xmahal pun rm 20 jerk

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah