TUTORIAL NOTA KAKI VERSI TULISAN

Assalammualaikum...
Okey sebelum nie Princess dah buat TUTORIAL NOTA KAKI VERSI GAMBAR betul tak? Kalau tak betul aku sekeh sorang2 nanti hahaha

Okey sekarang kita nak belajar tutorial versi tulisan sahaja okey


contoh nota kaki versi tulisan nie credit dari blog : anis nutella

Korang buka DASHBOARD > DESIGN >EDIT HTML >TICK EXPAND WIDGET

Lepas tu korang carilah code di bawah ini,dengan lagi senang nak cari korang tekan serentak CTRL+F okey
<data:post.body/>
Okey then korang copy code di bawah ini dan pastekan di bawah code di atas tadi yang korang dah cari tu
<hr/><center>
<b>NOTA KAKI KORANG</b>
</center><hr/>
p/s: yang berwarna kuning tu suke2 korang ler nak tulis or buat ayat ape okey..

okey done click preview dahulu tiada error baru click save okey!!!
sekian wassalam
pen~off

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah