WHOAAA!! GENGBLOGGER PUN ADA ONLINE CHATBOX!!

Assalammualaikum....
Okey dalam banyak-banyak hari...baru hari nie Princess terminta nak buka balik GengBlogger..muahahaha..kejam* betul ok...dan tiba2 baru perasan yang Gengblogger ada sebijik chatroom macam kat facebook daa...terkejut pulak!!!pasal apa....pelik pesal laa lambat tol loading....rupa2nya ada widget tambahan iaitu chatbox..baru!!!xtau laa baru ke tidak pasal Princess dah berabok tak on9 situ kih3x..kejam..kejam...kejam!!!


Ada sesiapa yang belum join lagi?
ermm apa lagi jom lah join kan3x!!!
klik jerk banner kat atas nie huh.....nanti terus keluar melompat ke website tu okey!!
hehehehe

okey nak tengok perubahan nye?
see laa let's check it out!!!


okey itu jerk nak share dengan korang semua hehehehe....
T______________T
dan yang terbaru pulak dari blogger nie adalah design nak upload gambar pun dah lain kan3.....??
betul tak korang2?
tak caya??
cer tengok cer tengok...
taraaa!!!!

Hari nie 1st entry kurang syok ap lagi Princess ada perkongsian entry syok lagiikkk!!!!
lebih manfaat lebih berfikiran...
so, kejap2 yerk jangan tunggu lama2..kih3x...
sekian wassalam 
pen~off
 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah