DASHBOARD BLOGGER DAH BERTUKAR WAJAH MAKIN CONFIUS!!!

Assalammualaikum...
Princess nak cakap nie kat semua.....sekarang musim hacked kan tadi pergilah check mana tau blog Princess tergolong whoaaaa....tak sangka tergolong jugak!!! KORANG TAK PERCAYA???

See laaa



Nak pergi check? Sila KLIK SINI
Korang nak cari korang klik serentak CTRL+F dan tulis URL Blog korang ok....
Lepas itu apalagi, tukarlah password panjang3x....

Okey berita 1 selesai....

Berita kedua pasal dashboard blogger macam kurang best sebab tak ada tempat coding laa...

tak percaya jom tengok contoh blog yang Princess patut design tapi tak jumpa2 tempat coding plak dah..adoiyai....

Ini dashboard Blog Miss Yayang



bukan blog nie aje okey ada lagi tengok nie Blog Pinky



Princess lebih suka dashboard yang nie lagi senang nak faham entahlah ada tak sesiapa boleh tolong huhu..sedey betul rasa2 macam tak boleh nak teruskan mendesign lak....




Maaf sangat2 kepada Miss Yanyang Princess tak dapat nak bantu....bab2 baru2 nie lagi tak mahir sedey tak dapat tolong orang lain...maaf sangat2...
itu sahaja nak bagitau see u all later....
doakan hati Princess sihat2 yerk....hope dapat lah pulih balik..
sekian wassalam
pen~off

2 Comments:

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

whooaa..blog2 yg hot je kne hack.huhu

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi

ermm xjugak laa....nie maybe sb daftar dgn gengblogger ala kne buang mende aah tu jerk hehehe

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah