TUTORIAL LETAK IKLAN PERCUMA BANNER BLOGGER SELAMA 10 JAM

Assalammualaikum....


Hari ini Princess sekadar nak berkongsi tutor kat sesiapa yang berminat nak buat Iklan Percuma untuk blogger lain pamer dan show blog mereka untuk ditayang selama 10 jam, 15 jam atau 24 jam?? Wow sungguh best!! Benda nie dah lama nak cari tapi tak tahu so dari khidmat pertanyaan kepada blogger nie, Mr. ZF...Jadi tahulah nak buat nye....Jom kita terjah bersama belajar tutor nie..

Mula-mula daftarkan diri anda ke laman ini DEAD WEBSITE Jangan takut2 nak klik website tu tak mati tak okey.....dead je pun kuang3x... gurau2 jerk!! Then after sign up korang pastikan email korang tu dah pun verification okey...Then korang sign in ler....So, korang akan nampak gambar macam kat bawah nie korang baca lah dulu faham2 kan paswu baru boleh buat yer....



Last but not least, iklan korang akan jadi macam Princess...


atau macam Mr.ZF


Kalau yang nak letak iklan banner korang tu kat laman Princess nie korang just letak URL BLOG korang dan URL BANNER korang tuh seperti contoh di bawah:

Hanya perlu klik gambar yang ada word "YOUR AD HERE" okey ada faham? ada faham bagus3x....
see di bawah akan pop up 1 window korang isi ler apa yang patut2 okey....dah jelaskan? Good luck you all!!


Okey done!! Let's check it out!!
Sekian wassalam
pen~off

6 Comments:

ZF said...

owh...hahaha blog ni canggih sangat sampai xtau nak komen macam mana... tapi ape-ape pown terima kasih sebab bagi kredit kat ZF....

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@ZF


xde laa cgih sgt ZF..bese2 je pun...thanks sudi jgk nk komen2..hehehe sme2 laa mg ptot pn kne credit sbb ZF pn sudi ajar kan hehehe

ariph™ said...

apa nama dead website tu? x leh klik

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

@ariph™

bolelah klik....hehe

Nur Fieqa said...

bella,lawa la blog,...cne ko wat yg atas2 uh.yg ade pic katon n katon bee yg kite tggal klik je kalu nk tguk??yg about me.tutorial,twitter uh??aja...

kaseh suchi said...

datang tengok tuto..hehe

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah