BANYAK PERUBAHAN BLOG SEKARANG!

Assalammualaikum...
Subhannallah....dah lama sungguh tak ber update blog ishk3....sorry for my readers and followers yang masih tertunggu-tunggu sedutan episod demi episod novel Princess itu, seriously, Princess sangat-sangat penat+letih nak menaip idea2 novel itu. Insyaallah episod 3 akan muncul juga maaf yer kawan2....

Actually, Princess just nak bagitahu tentang Blogger.Com pun dah ada perubahan terbaru kan3x...? Humm sangat2 berpuas hati juga, dulu colour biru putih, now oren putih. nice laa dan settingnya pun ala-ala Facebook pun ada ada HOME gitu...huhu...okey jom tengok apa yang terbaru:

Gambar di bawah adalah HOME bagi Blogger.Com


Gambar bawah ini pula gambar ruangan post@entry yang nak ditulis...


Dan di bawah ini pula adalah DASHBOARD....


Now, kalau nak buat tutorial kenalah 

OPEN BLOG--> HOME--> CLICK DASHBOARD--> CLICK TEMPLATES

....barulah korang boleh edit coding2 nye di situ kan3...Seriouly, masih kekok nak gunakan template blogger yang baru nie macam2 ini adalah 1st time entry guna template baru ishk3..agak2 yang lama lagi best or yang baru lagi masyuk?? hehehe tepuk dada tanya hati kuang3x....

owh selamat tinggal template biru putih ku huhuhuh...kalau nak tengok yang lama hust click HERE

Okey DONE! story about blog....

Pada 7 Julai 2011, Princess dengan rasminya telah memenangi tempat ketiga dalam satu contest I LOVE MY MUM, actually ni contest ke berapa Princess join tapi contest pertama Princess menang! Selama ini pun tak pernah menang satu apa pun contest *sigh* rezeki bulan 7 bulan kelahiran Princess yang ke-20 dan mungkin bulan rezeki nak dapat tawaran UPU 15 Julai 2011 nanti! Insyaallah...doakan Princess ye kawan2...

Okey ini gambar pembuat contest Kak Ida, dia yang komen bagitau pada Princess fuhh teruja juga Princess!
*klik untuk tumbesaran yang nyata*

Ini pula komen yang jelas di ruangan entry contest i love my mum....


Okey kalau nak tahu siapa orang nye jom terjah blog Kak Ida pinky gitu...sweet suke3x...klik pada gambar di bawah untuk terus ke blog nye...


Inilah bukti rasmi heheh thanks Kak Ida sudi beri rezeki kepada Princess...



Mesti korang semua nak tahu apakah hadiah yang bakal Princess terima kan3x...owh jom3x..ce tengok2!!

Thanks again.....shawal semuanya! By the way ikutkan Princess memang tak pakai shawl2 semua nie memang comel je nak pakai, tapi bukan taste Princess, orang kata rezeki jangan ditolak jadinya shawl2 nie maybe Princess akan sharing with my cousin yang memang suka pakai shawl, kalau shawl jenis macam Heliza Helmi jenis labuh Princess nak juga pakai ngeh3..nak melaram gak..huk3..tapi....xpelah bukan nak salahkan sesiapa sangat2 berterima kasih kerana memberi hadiah yang sangat2 berharga, shawl2 nie Insyaallah Princess akan pakai bila sesuai dan jumpa yang sepadan dengannya untuk Princess matching2kan hehehe...kan nak jadi ustazah...boleh ker nak pakai shawl2 nie hehehe....xpe2 Islam tak melarang dalam berfesyen tapi biarlah melabuhkan dari bawah dada dan tidak menampakkan apa yang tidk patut dilihat oleh leaki bukan ajnabi....Thanks a lot Kak Ida, sorry lambat untuk post entry ni hehehe...

okey done itu sahaja nak coretnya di masa2 yang terluang ini daa..sekian wassalam
pen~off

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah