BLOG ARTWORK PRINCESS

Assalammualaikum..
Alhamdulillah, akhirnya siap juga blog kempat Princess iaitu blog yang memang khas untuk meletakkan segala hasil kerja tangan dari segi melukis, mewarna, meng edit, men design, segala idea tentang seni Princess akan asingkan dalam dunia blog personal ini, takmahu mencampur adukkan memang sangat serabut dan menyemakkan fikiran nak baca, kuang3x....

Baru-baru ni Princess tersesat ke sebuah villa seorang blogger yang memang tak asing lagi dalam dunia design blog. Bila Princess sampai je ke villa Blogger ni, wah teruja sebab ada satu contest lumayan sungguh hadiahnya!! So, dengan bertungkus-lumusnya Princess tak tidur semalaman disebabkan sakit perut yang amat sangat!! Bagi perempuan of course tahulah kan kalau tiap-tiap bulan kena....huaagghh memang tak boleh tidur apalagi memerah idea lagilah nak edit dan design blog baru macam mana. Ya Princess sekarang tengah meroyan nak mengedit dan design blog wakakaka....seyes okey!! sebab terlalu boring+bosan tak tahu nak berchentan chentun dengan siapa daa....hahaha..okey kalau nak terjah silakan, nak follow pun boleh juga!! hehe



Villa blogger yang Princess maksudkan adalah Alieff.com memang jeles jugaklah tengok blog dia sangatlah smart.  Korang tak percaya terjahlah okey...tak pun tengoklah gambar rajah di bawah:



Okey, thanks to alieff sebab buat post ni dan membuatkan Princess mengikut jejak langkah alieff nak buka blog baru kih3x....walaupun baru 4 je follower termasuk Princess sendiri, okeylah tu permulaan je hahaha...
Okey kalau ada sesiapa nak join Kempen Hias Blog Anjuran Utusan Malaysia jom terjah dan klik sahaja di sini.

Korang-korang semua jangan malu-malu jangan segan-segan, peluang tak datang banyak kali join aje hehehe.....best tau hadiah sangat-sangat lumayan tuh!!


Korang edit ajelah blog tu asalkan jangan sampai punah ranah sudah....Ikutkan tiap-tiap tahun kalau di sekolah Princess akan join sahaja setiap kali ada pertandingan melukis banner ke, ada melukis potret ke whatever Princess akan join then of course dapat 1st prize hahaha berlagak sangat!! Padahal tak adalah cantik sangat macam pelukis terkenal kah3x.....Rezeki masuk je Alhamdulillah....

Okey Princess alang-alang dah menaip ni promote pages kawan Princess ada buka Business Online Facebook: Ada macam-macam, Tshirt labuh, aksesori wanita, shawl, selendang dll...sila terjah Like kalau nak tahu semua!! Korang tekan sini: okey!! Keyra Muslims Shop

Nak contoh jualan: 

Kain Ela:



Korang sebelum nak beli apa-apa Like lah page dulu okey hehehe DI SINI
Lepas dah Like page korang terjah lah apa-apa pun hehehe..
okey done!!!
Sekian wassalam
pen~off

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah