MY NEW LAYOUT! TWO IN ONE DAY

Assalammualaikum
Hari ini Princess tak ada bendalah nak kongsi cerita dengan korang semua. Tapi, Princess semalam update blog lagi satu: Artwork Blog. Banyak freebies Princess letak kat sana. Kalau nak ambil ajelah. Free katakan haha...Okey hari ini, Princess nak show kat korang apa yang Princess buat semalaman depan laptop dari pagi sampai pagi.LOL.Hahaha. Let's check it out!!

Firstly, Princess siapkan design blog customer: Blog Princess Nur
Then update lah di blog baru Princess so, tak adalah berserabut kan tengok blog official Princess macam-macam ada hahaha. Sila terjah sini, kalau nak tengok blog customer Princess: Design 20.

Then Princess terasa jelous okey tengok blog customer sangat cantik! So, apalagi tangan ni dok gatal-gatal nak edit bagai blog sendiri rasa macam budak-budaklah pula kan, so, Princess nak kasi matured sikit hahaha so let's check it out!!

Official Blog!

Kali ini Princess nak terapkan unsur ala-ala vintage laa..tetap warna yang sama yer, sebab warna fevret Princess. Font Princess guna yang ala-ala note/stamp gitu nama font tu Singer Mears. Tema kali ini tak ada lagi Pooh [kartun fevret] sebab letak aje gambar tuh ada yang nak juga kan, so apalagi tukar identiti lagilah kan. Kartun muslimah comel tu Princess tak ingat catch up kat laman mana, tapi kalau tak salah devianart laa harap halalkan yer...hehehe....lepas tu Princess nak buat blog ini macam sebuah diary laa gitu sebab tu bahagian post macam kertas ada garis-garis tu hehehe. Princess suka bee yang comel tu. Walau hobinya suka menyengat tapi madunya sedap!! haha...Then suka letak burung tu yang comel colour biru pula tu lagi tambah serilah kan....okey itu sahaja idea Princess kali ini hehehe.

Artwork Blog!


Okey tema kali ini pun agak matured+anak-anak, colour merah tetap sama. Kalau sebelum ini korang ada pernah jenguk blog Princess yang 2nd ni, tema kemerdekaan, tapi dah delete pun sebabnya dah lah loading lembab, lepas tu nampak berserabut laa sikit. Jadi, penat dan jenuh gak nak tunggu information siapa pemenang kreatif blog sempena hari kemerdekaan hari tu, last-last Princess pun create template baru malas nak menunggu kuang3x...sebab ada yang lagi cantik dan kreatif so, macam tarik diri laa juga. It's okey, yang penting puas dapat create design baru warna merah. Ye la asyik-asyik lau dapat design nak colour Pink adess~ buhsan lorh...okeylah itu sahaja

Kalau cantik kedua-dua blog Princess meh ler FOLLOW! ramai-ramai klik lah LIKE sampai lebam! ahaks~

Sekian wassalam
pen~off

2 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah