BAUCER BUKU 1 MALAYSIA

Assalammualaikum...

Berdasarkan tajuk cerita, memang dah lapuk diperkatakan pada waktu sekarang hahaha, tapi Princess nak ceritakan juga pasal baucer buku ini. Korang dah guna ke baucer nie? Okey Princess dah guna pun HABIS yerk! Bukan beli buku untuk sem 2 tapi beli buku yang tak ada kena mengana dengan subjek belajar hahaha, sebabnya menjadi supporter beli buku-buku untuk adik-adik Princess.

My mom said: "Ila nanti nak beli guna baucer buku abang, ni salah abang kau lah tak bawa baucer buku dia."

Kenapa my mom cakap macam tu sebabnya my brother sekarang masih praktikal. So, sah-sah dia nak guna pun tak tahu nak beli buku apa kan. Makanya Princess masih ada peluang lah nak perabiskan baucer buku tu sebab ada tarikh limited laa pulak kan...Susah betul!

pinjam gambar yer
Di bawah ini terdapat beberapa buah buku Princess beli guna baucer buku tersebut:




Yang di bawah ini pula beberapa buku ilmiah sewaktu di UiTM, sebagai peneman di kala kebosanan dan juga menginginkan ketenangan dengan membaca. Tapi setakat ini gambar-gambar buku dalam entry ini semuanya tak habis baca lagi hahaha, harap beli je banyak tapi satu pun belum mampu habis baca huhuhu....





Novel di bawah ini adalah hasil tangkapan adik Princess, fuhh pengaruh TV punya pasal nak juga memiliki novel Ombak Rindu, bila dia dapat tahu novel tu ada bersambung-sambung mula menyesal beli novel tuh hahaha..novel-novel ini pun Princess tak buka lagi hehehe....



Okey itu sahaja nak diceritakan banyak giler kan novel ini, bukannya habis baca, perabis wang ringit semata-mata ishk3x...inilah pengumpul buku dan bahan bacaan, dah macam library pun ada tak percaya sila tengok gambar seterusnya.....



Okey siap! Sekian wassalam

2 Comments:

nanakimie said...

mcm bestje mhar cnta cinderella tu:)

nk cari la nnt kalo jmpa..heee...

Profesor Princess Nabilah said...

@nanakimie

boleh tahan laa tp blm hbs bce ag hehehe

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah