ILUMINATI DAN FREEMASON

Assalammualaikum...

Nak bicara tentang agama, Princess boleh lagi, Insyaallah. Tapi nak membahaskan tentang dunia, Princess belum mampu, makanya di sini Princess hanya boleh buat perkongsian bersama. Apa yang dikesalkan, Malaysia kini menjadi semakin hambar. Kenapa hambar? Sebab macam-macam perkara yang tersurat yang tersirat tidak pula didedakan umum kepada rakyat. Majoriti di Malaysia adalah yang beragama Islam. Sebab? Agama rasmi di Malaysia adalah Islam. Andai kata, nauzubillah min zalik! agama rasmi di ubah memang di bom sahaja pemimpin-pemimpin itu,ya sebagai umat Islam kita perlu berjihad! Tapi, berapa ramaikah yang berani untuk berjihad? Takut untuk mengenangkan masa depan nanti.

  • Freemason. Apa itu Freemason? 

Freemason ialah Pertubuhan Persaudaraan dan Perkhidmatan (tidak wujud). Pertubuha persaudaraan yang muncuk dengan asal usul yang kabur antara akhir abad ke 16 hingga awal abad ke 17. Pertubuhan ini kini wujud dalam berbagai-bagai bentuk di seluruh dunia dengan keahliannya dianggatkan sebanyak sekita 5 juta (termasuk sekitar 480,000 orang di England, Scotland dan Ireland sahaja, serta lebih kurang 2 juta orang di Amerika Syarikat). Pertubuhan Freemason yang wujud dalam pelbagai bentuk berkongsi prinsip dan pandangan moral dan metafizik yang sama, lazimnya mereka berkongsi kepercayaan kepada satu Makhluk Agung (Supreme Being).


Lambang Freemason 

Sumber: http://ms.wikipedia.org/wiki/Freemason


  • Rekabentuk obelisk di negara-negara di dunia. Apa itu Obelisk? 

Obelisk ini sebenarnya berasal dari Tamadun Mesir Purba dibina untuk melambangkan Tuhan Matahari mereka (Ra) dan mereka percaya Ra wujud bersama Obelisk ini. Mereka telah membina lebih kurang 29 buah obelisk untuk Tuhan Ra mereka. Obelisk juga dikenali dengan nama ‘Cleopatra Needle’ dan diasaskan dari ‘Sun Pillar’.


Tahukah anda kenapa umat Islam wajib melontar batu di Jamratul Ula, Wusta dan Aqabah? Ini adalah kerana tiang tersebut merupakan sebuah “obelisk” hasil dari tiang yang menjadi simbol pemerintahan Firaun pada zaman dahulu.

Dajjal dan tenteranya mengguna dan memanipulasi tenaga piramid (piramid pada hujung obelisk) dengan kaedah sains untuk tujuan yang jahat. Sebab itulah umat Islam wajib membaling batu di Jamratul sebagai tanda protes kepada manipulasi ini dan juga benci dengan iblis serta kejahatannya. Tidak ramai umat Islam yang memahami maksud simbolik kenapa perlunya membaling batu di Jamratul.

Semasa menunaikan Haji, umat Islam akan membaling batu sebanyak 7 kali dengan 7 biji batu dimulai dengan tertib di ketiga-tiga Jamratul bermula dari Jamratul Ula, Wusta dan Aqabah dengan niat:

Bismillah, Allahuakbar Rajman Lisyaitani wahizbih (Dengan nama Allah, Tuhan Yang Maha Besar, aku melontar syaitan dan pengikut-pengikutnya)


Sambungan bacaan sumber dari: http://mejakerusi.wordpress.com/2011/03/28/obelisk-di-putrajayahehehehe/

  • Tujuan Freemason. Dakyah menyesatkan umat Islam dengan hiburan. 

Di dalam Protokol Freemasonry, ayat ke 13 yang disusun oleh Zionisme Brazil berbunyi

Untuk mencegah mereka (orang-orang Goyim) daripada menemui langkah baru dalam politik, kita mesti membawa mereka ke kancah hiburan, seperti permainan judi, pesta hiburan, pesta seks, dan mengadakan rumah-rumah urut. Di samping itu, kita memuatkan iklan-iklan dalam surat khabar bertujuan mempengaruhi para remaja untuk menggiatkan diri mereka dalam arena seni, olahraga dan sebagainya. Pelbagai jenis hiburan ini lama kelamaan akan dapat mengalih perhatian manusia daripada bangkit menentang kita sebagaimana yang berlaku sebelum ini sehingga mengganggu gugat ketenteraman kita dan sebahagian manusia yang lain.

Ustaz Abdullah Nasih Ulwan menukilkan kata-kata seorang pimpinan Freemasonry di dalam kitabnya Hukmu Wasa’ilil I’lam

Kita hendaklah menguasai golongan wanita. Apabila kita Berjaya menguasai mereka, maka kita sogokkan mereka dengan perkara-perkara yang haram. Kita juga hendaklah memisahkan pasukan tentera mereka daripada agama Seorang pemimpin Imprealis berkata Arak dan nyanyian merupakan dua unsur yang mampu menghancurkan umat Muhmmad dengan berkesan berbanding seribu laras meriam. Maka, untuk itu, tenggelamkanlah mereka ke dalam kancah maksiat dan materialistik

Di dalam kitab Aqabat az Zawaj, Ustaz Abdullah Nasih Ulwan menukilkan kata-kata cendekiawan Zionis :

Kita hendaklah bekerja keras untuk merosakkan akhlak di setiap tempat. Oleh itu, barulah memudahkan penjajahan kita. Sesungguhnya Farwid (Seorang Yahudi) dari kalangan kita, dan dia akan menyebarluaskan hubungan seks di bawah cahaya matahari, supaya menghilangkan apa-apa yang dianggap suci pada pandangan pemuda. Maka, keinginannya akan meninggi, iaitu keinginan seksnya akan meningkat. Ketika itulah hancurnya akhlak. Maka, daripada kata-kata ini, jelaslah bahawa sesungguhnya Yahudi, Freemasonry, Sosialis, Solibiah, Kristianisasi, dan Imprealis sentiasa berbincang, bersepakat dan bekerjasama untuk merosakkan masyarakat Islam dengan cara menghidangkan arak, seks, teater, majalah, surat khabar, rancangan TV, radio, memasarkan buku-buku, serta menerbitkan filem-filem dan drama-drama. Sesungguhnya mereka telah mencapai matlamat mereka yang buruk lagi jahat.

Sumber perkongsian, sambungan: http://mejakerusi.wordpress.com/2010/12/09/dakyah-freemason-rancangan-hiburan-realiti-hub-pusat-hiburan/

  • Piramid dan All seings eye? 

Piramid dan All-Seings-Eye’s adalah satu fakta yang paling menarik perhatian di dalam pengkajian simbol dalam teori konspirasi. Lihat sahaja pada wang kertas dolar Amerika ianya adalah fakta “ultimate” bagi teori konspirasi. Dengan itu, kita ada alasan yang baik untuk kita buktikan kepada masyarakat dunia tentang kewujudannya dan pada masa yang sama mereka mendedahkan siapa konspirator atau diri mereka sendiri, di mana mereka berada dan ke mana mereka ingin pergi. Fakta bahawa “Great Seal” adalah sebuah kitab kultus dan Masonik agung, terbukti dengan tulisan-tulisan para Paderi Besar sendiri dan telah didokumentasikan. Mari kita lihat makna esoteris dan penggunaannya dalam logo syarikat dan juga erti di sebalik penciptaan dan penggunaanya di seluruh dunia.


Terokai sambungan di sini: http://mejakerusi.wordpress.com/2010/11/13/piramid-all-seing-eyes-okultisme-satu-pendedahan/

  • Tujuan dan agenda Freemason berlakunya di Putrajaya, Malaysia: 

Golongan freemason Illuminatiini mempunyai agenda dan rancangan yang hebat untuk memastikan mereka menjadi Tuhan kepada dunia ini. Ketika pengaruh Islam semakin lama semakin subur di Asia Tenggara,para Mufti Iblis Illuminati semakin risau dengan perkembangan ini.Pada zaman dahulu ketika masyarakat Eropah masih tidak mengetahui tentang dunia Nusantara kecuali dari manuskrip-manuskrip purba di Perpustakaan Diraja Iskandariah (Alexandria Library),terdapat banyak mitos tentang dunia sebelah sini.Namun Dajjal telah lama tahu tentang Dunia Melayu ini dan ke mana keturunan Rasullullah s.a.w memulakan kehidupan baru mereka.Melalui perjumpaan-perjumpaan rahsia para penyembah Iblis,Dajjal The AntiChrist telah memaklumkan kepada raja-raja Eropah (kerabat diraja Eropah sememangnya diketahui taksub dengan kelompok-kelompok rahsia dan amalan sihir) di dalam ‘inner circle’ supaya cepat-cepat membiayai ekspedisi-ekspedisi ke Timur.Tujuannya ialah UNTUK MENCARI SIAPAKAH YANG MENGISLAMKAN PARAMESWARA DAN RAJA-RAJA MELAYU PURBA DI NUSANTARA.Raja-raja Eropah pun bertungkus-lumus memajukan teknologi perkapalan mereka dan merekrut ramai anak kapal. Sambungan cerita di sini: http://mejakerusi.wordpress.com/2010/11/22/sedarkah-kita-wahai-anak-melayu/ Di Malaysia, Freemason berleluasa. Apa tindakan kita? Senibina di Putrajaya, Malaysia bersamaan Vatican C
Di sebalik reka senibina Alamanda, Putrajaya:


Senibina di Pesint 5:


Sumber gambar dan perkongsian: http://www.ar-rifke.com/2011/03/bukti-gambar-sebalik-kebenaran-senibina-putrajaya-berciri-freemason.html

Sekian penyampaian dan penyebaran Princess di sini, Princess hanya mampu untuk berkongsi maklumat, semoga apa yang benar itu sebar-sebarkan demi Islam, agama tercinta, dengan Allah yang Maha Esa. Wassalam.

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah