KENANGAN LAMA PERKHEMAHAN WARGA SMKMIL 2005

Assalammualaikum....
Hari ini Princess tersangat rajin sehinggakan banyak CD-CD lama Princess jumpa, banyak pensel warna yang boleh digunapakai kembali Princess kumpulkan, dan juga pen, marker dan segala macam alat tulis Princess jumpa, kumpul+simpan dan nak bawa balik ke UiTM nanti so, jimat tak payah lagi sem 2 beli barangan alat tulis hehehe....

Dan juga hari ini sebenarnya, tak tahu nak cakap macam mana asyik mengantok aje kerja last-last minum kopi hahaha.....rasa segar bugar lagi, jadinya Princess edit beberapa gambar dari perkhemahan bersepadu unit beruniform tahun 2005, masa tu Princess Form 2 di SMK Munshi Ibrahim Labis. Banyak juga gambar-gambar dulukala hahaha....So let's check it out!

Sebelum bertolak ke KEM LAMBAIAN DANAU, Jasin Melaka

Perjalanan ke Melaka me and my bff

Malam ice breaking

Kumpulan Princess, jangan tanya kenapa aku 'gemuk' time tuh hahaha

The others group membentangkan hasil logo kumpulan mereka

Kumpulan Princess tengah bertungkus lumus menyiapkan rakit kumpulan sendiri, fuhh terbaik pengalaman ini

Pertandingan menaiki rakit buatan sendiri, pengalaman menyakitkan tangan aku untuk berkayuh hahaha

Aktiviti jungle tracking dengan menyapu lumpur tanah liat di muka jamu terbaik!

Group kami habis muka, baju dan segalanya ishk3x..tapi menyeronokan!

Barisan para fasi abang-abang dari universiti seluruh Malaysia, tak pernah contact selepas habis kem sebab tak ada FB lagi

Gambar akhir sebelum bertolak pulang, group Princess

Kenangan di Kem Lambaian Danau, Jasin, Melaka..sayonara~

Candid! taraaa~

Inilah pengalaman 1st time di sekolah menengah menyertai perkhemahan yang the best dan super duper best! Pelbagai aktiviti dan pengalaman bersama kaum-kaum lain, permainan yang mencabar dan segalanya bermula di sini. By the way memang lost contact dengan abang-abang fasi laa sebab masa tu bukan zaman IT macam sekarang senang aje cari di facebook, dulu ada pun friendster tapi tak ramai aktif sebab bosan mungkin. So, inilah kenangan bersama seronok, seronok!

Sekian wassalam

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah