MY HANDMADE DOODLE FOR MD

Assalammualaikum..
Hari ini macam nak mengasah balik bakat melukis menggunakan mouse touch at laptop hahaha.....dulu pernah laa jugak melukis guna mouse, menjadi lepas tu malas yang amat tapi guna 'paint software' aje laa. Tak berapa nak smooth tu yang malas. Tadi blogwalking singgah sekejap di bloh Doktor Muda Vs Ustaz Rock, tengoklah tutorial melukis doodle, so sweet comel-comel doodle nye, then nak try laa akhirnya menjadi lah juga walaupun tak se smooth color nya....doodle ni khas buat MD...

Tak tahu apa motif sebenarnya nak lukis tapi tema warna hijaulah...Nak kata katak bukanlah, nak kata rama-rama tak juga, campur-campur macam dinasour pun bolehlah hehe....okey gambar doodle khas buat MD. Terimalah tanda persahabatan ini kih3x....Lukisan ini sempena sekian lamanya tidak melukis tiba-tiba tengok tutorial MD macam seronok, tak sangka sekejap aje menjadi walaupun tidaklah smooth mana pun hehehe.....

Okey sekian wassalam.

2 Comments:

keri ikhwan said...

waah cute giler.. kreatif dan unik karakter ni

Profesor Princess Nabilah said...

@keri ikhwan

hehehe thanks

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah