ORANG KAFIR MEMPERSENDAKAN ISLAM!

Assalammualaikum...
Apa nak jadi dunia masa kini, orang-orang kafir memang tak adab dan biadap secara langsungnya terhadap agama lain! Pakkal laa kafir laknat sah-sah masuk neraka..... Bukan setakat mempermainkan atau menganjingkan sahaja, bahkan memijak-mijak umat Islam, tengoklah suatu ketika nanti kalian menyesal tak sudah!

Ikuti berita yang ingin Princess sampaikan di sini:

Disko Menyerupai Masjid di Sepanyol !!

Tahukah anda, La Meca merupakan disko yang paling popular di kota pesisir Aguila, di Murcia, Sepanyol, pada 1980-an dan 90-an sebelum ditutup satu dekad lalu. Kemudian disko ini kembali dibuka pada 18 Jun 2010 dengan nama yang sama, sehingga mengundang kontroversi di kalangan umat muslim di negara tersebut.

Kontroversi tersebut semakin besar setelah hacker masuk ke website disko tersebut, kemudian memposting videonya. Tentu saja hal tersebut akan mengancam peperangan besar antara Sepanyol dan orang-orang Islam di seluruh dunia, jika tempat tersebut tidak mengganti namanya.

Ketua Federasi Entitas Agama Islam Sepanyol mengatakan bahawa Mekah merupakan tempat suci orang Islam, dan tempat Nabi Muhammad menerima kitab suci Al-quran. Menggunakan nama La Meca untuk memanggil tempat yang digunakan untuk menari dan minum, itu menghina perasaan umat Islam.
Korang boleh tengok video di sini, banyak...: http://www.youtube.com/watch?v=Gd7xODOuIQ0&feature=player_embedded#!
 Sumber perkongsian:
 Sekkian wassalam...


p/s: sebar-sebarkan.....naikkan perjuangan agama Allah! Islam! Takbir! Allah Akhbar3x!!

2 Comments:

alexa yussida said...

jahatkan..bnyk sggt perkara yg org2 kafir buat utk persendakan agama kita tapi mcm mana agama kita nk terbela kalau muslim itu sndiri pon tak mempraktiskan islam...seedih..

Profesor Princess Nabilah said...

@alexa yussida

tau xpe huk3x...

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah