MEMORI TERINDAH BERSAMA

Assalammualaikum...
Sekian lamanya Princess tak mengadap blog, ishk3x bersarang sudah….Walaupun dah lama tak update blog, tapi ramai juga supporter untuk Princess, traffic cepat betul naik! Sebelum masuk universiti untuk semester 2 lalu, Princess tengok visitor baru je 70 ribu lebih je yang dating, alih-alih, buka akaun aje semakin bertambah bukan setakat visitor follower semakin meningkat, Alhamdulillah semoga mendapat info terbaik hendaknya apa yang Princess pernah seampaikan sebelum nie.

Actually, today Princess terasa rajin sedikit untuk menaip untuk peminat-peminat Princess (eceh!perasan betul!)hahaha….by the way, cerita kali ini Princess nak berkongsi saat suka duka sepanjang Princess di semester ke 2 nie. Banyak sangat memori yang indah-indah belaka, tak tahulah kalau korang semua bosan ke tak kan….

Pada minggu lepas, aktiviti yang tidak terancang bersama rakan serumah dan sekelas iaitu jalan-jalan di pantai-pantai. Ikutkan di Kelantan ada Pesta Air di Pantai Tok bali, tapi kami tiba terlalu awal pada waktu tengahari, so taka pa pun nak dibuat setakat round round je sekeliling pantai bersama kawan-kawan Princess. Then, waktu Zohor@Solat Jumaat dah masuk kami menumpang di rumah seorang kawan di area Besut bagi menghormati sahabat lelaki untuk menunaikan tanggungjawab mereka sebagai seorang hamba Allah. Alhamdulillah. Then, kononnya nak bermain air di Pantai Air Tawar, tapi di pantai tersebut tidak dibenarkan mandi manda. So, kawan Princess cadangkan ke Pantai Bukit Kluang. Akhirnya tiba ke destinasi, kami mula ber picnic. Hanya beberapa orang kawan je yang teringin nak mandi pantai. Yang lain hanya menjadi model tak bertauliah je hahaha….by the way memang best! Suasana pantai memang cool je…even panas, muka pun terasa bahang jugalah. Itulah hari-hari kami merapatkan ukhuwah masing-masing. Tak ramai pun sertai picnic masa tu, just ada 3 lelaki dan 10 perempuan. So, let’s see our moments at Pantai Bukit Kluang (jangan cakap kat Johor je ada nama Kluang..hahaha)










Inilah kenangan kami bersama...
Ukhuwah fillah abadan abada....
Sekian wassalam...

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah