DUNIA BARU TANPA BLOGGING

Assalammualaikum...
Sekian lamanya bersawang blog kesayanganku ini semenjak sibuk memanjang dengan project dan assignment yang suka diberi last minit dan kami pun suka buat kerja last minit. Hahaha....

By the way, sepanjang sebulan tak berblogging ni macam-macam benda Princess belajar lebih-lebih lagi dalam mendalami application best from media and art software. Contohnya macam software, Power Director, Swish Max dan lain-lain.

Tajuk yang tertera tu tak ada makna apa pun. Tiada pun dunia baru, tapi dunia kelam kabut untuk menyiapkan segala kerja assignment dan project then prepair for final paper...mula 27 Jun 2012 sampai 6 Julai 2012. So, tiada masa nak update apa-apa aktiviti sepanjang sebulan ini. Makanya, tunggulah bila cuti semester nanti haha..kalau nak tahu perkembangan terbaru tengok kat Facebook laa yer....selalu update jugalah....

So check it out!

27 May 2012: Weddign our lecturer Madam Huda

25-26 May 2012: Trip to Cameron Highland with Members of Entrepreneurship Workabout (Kokorikulum)

28-30 May 2012: Trip to Melaka with member of IM225 Part 2 A & B....

Wanna to know more about our trip waiting for the next story hehehe..
Sekian wassalam....
 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah