PROGRAM PERTAMA ALUMNI PRA-U

Assalammualaikum
Fuhh dah lama tak update apa-apa kan? Haha mood sedang bermalasan untuk meng update apa-apa sebenarnya. Okey nak update yang the latest program cuti-cuti sem nie dengan berbakti untuk sertai program alumni SMKAS. Pada 2 ogos 2012 yang lalu, secara tidak langsungnya aku terlibat dalam program nie disebabkan kebosanan terlampau duduk di rumah yer..Tak pasal-pasal aku terkait dijadikan AJK dalam Program pertama kalinya untuk bekas-bekas pelajar Pra-U SMKAS julung kalinya. So jom tengok beberapa keping gambar yang tak berapa jelas hahaha...


















Secara rasminya tertubuhlah beberapa orang AJK dan MPP dalam organisasi nie:
Pengerusi: Saudara Salleh Tugimin
Timbalan Pengerusi: Saya sendiri
Setiausaha: Saudari Aqidah Zaini
Bendahari: Saudari Fazlina Ahmad
6 AJK lain:
Amrun Ruzali (STPM 2010) | Nadiah Hazirah (STPM 2011) | Muhammad Arif (STPM 2007) | Faiz Farhan (STPM 2009) | dan ada 2 orang lagi tak tahu hehe
Okey sekian di sini
Wassalam

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah