TAHUN BARU TEMA BARU 2013


Assalammualaikum wbt...

Sudah lama tak menjenguk blog kesayangan semua orang ini. Yelaa kan dah lah tak update, apatah nak upgrade tapi masih lagi ramai datang bertandang nak belajar bertutorial dari blog saya nie.

Kepada semua pengunjung setia terima kasih banyak-banyak. Okey post kali ni saya nak bagitahu blog saya dah baru atas sebab kawan saya ejek blog saya macam budak sekolah menengah ha3x...apa pun tak boleh...so, saya decide ambil jugalah warna hitam, hijau, biru, putih so jadilah tema blog saya untuk tahun 2013 ni sebagai pembuka tahun baru okey.

Insyaallah sekirnaya tiada halangan saya akan cuba untuk update mana yang patut, dan tambahkan apa pendapat saya atau ilmu yang saya ada Insyaallah tema kali ini lebih kepada islamik lah sikit. Dah umur semakin meningkat ke angka 22 kan so kena jadi seorang yang agak matang untuk tempuhi alam kedewasaan okey.

Apa-apa terima kasih atas kesudian kalian datang ke blog saya. Nak try saya design jom tempah tapi tunggu saya cuti sem dulu okey hehe doakan saya untuk tempuhi final exam semester ke 3 ye..!! good luck kepada kawan-kawan degree saya di seluruh IPTA Malaysia!! chaiyok3x!! we can do it!!

sekian wassalam...

2 Comments:

fiqkbe said...

all the best for your final exam ;D

Amoooi said...

Semoga dipermudahkan

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah