OHSEM LIFE!

Assalammualaikum wbt..
Hari ini puteri nak share sepanjang aktiviti semester ke-5. Banyak juga perjalanan hidup yang ohsem! Banyak perkara dapat dipelajari.

Baru-baru ini, puteri bersama kawan pergi buat research seorang tokoh wanita yang sangat ohsem di Kuala Lumpur! Siapa? Seorang ibu, seorang ahli perniagaan, seorang suri rumah, seorang isteri, seorang wanita yang punyai hati yang sangat ohsem! Before do the research, we go somewhere yang ohsem juga. Sebuah studio, pertama kali menapak jugalah. Tempat ini dapat kami lawati sebab tempat kerja seorang kenalan kawan puteri (bakal kakak ipar).
Ini juga pengalaman pertama kali bermusafir secara tidak langsung tanpa family atau rombongan beramai-ramai. Sepanjang stay di KL, memang cuak juga tapi disebabkan ada kenalan yang support us tempat tinggal, siap bawa window shopping di Times Square. Naik turun LRT dan Monorail, yeah1 sepanjang seumur hidup inilah yang pertama, jadi agak jakun di situ yerk! haha...BTW, pengalaman ini sangat-sangat ohsem! TQ so much kepada yang sudi berbelanja, sudi bawa jalan-jalan pusing bandaraya KL yang besar itu!

Inilah detik yang bersejarah. Tiada pengajaran sekiranya tidak dibuat, tiada pengalaman kalau perjalanan tak sejauh mana kita melangkah. 

Bermusafir, indah sungguh dalam perjalanan sepanjang bermusafir bersama 4 orang sahabat. Walaupun agak janggal tapi sungguh ohsem! Okeylah itu sahaja coretan kali ini. Sekian, wassalam.

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah