SEINDAH MAWAR BERDURI

Assalammualaikum wbt...
Jangan memulai cinta jika takut terluka. Jangan ucapkan cinta jika tak tulus kata. Jangan katakan cinta jika hati tak merasa.

Gambar-gambar di bawah ini adalah hasil daripada kreativiti puteri sendiri menghasilkan kuntuman mawar yang awesome! 4 kuntum yang tiada membawa maksud apa-apa tapi mawar inilah mengingatkan puteri tentang suatu perasaan yang indah yang dinamakan "CINTA".  Tiada maksud tersembunyi tapi hanyalah suatu luahan yang bakal tumbuh. Dah lama tumbuh tapi belum mekarkan  lagi. Insyaallah ada jodoh puteri terima  si dia seadanya.

Mawar ini hasil daripada color paper craft by handmade. Bintang-bintang bakal bersinar bila masa itu tiba seadanya. Semalam mimpikan dia dan ibunya, tak faham maksud tersirat. Tak tahu mungkin puteri terlalu rindu, biarkan ia tumbuh sendiri, biarkan ia hanyalah mimpi indah. Tak pernah terfikir akan mimpi sedemikian rupa. Puteri hanyalah insan biasa, tidak ada rupa seperti secantiknya bidadari syurga, hanya mampu bersyukur apa adanya diri ini. Semoga mimpi itu terus indah dalam alam realiti. Aamiin.
 
Sekian Wassalam.

0 Comments:

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah