MY LIFE WITHOUT YOU

Assalammualaikum wbt..
Sekian lama tidak update sebarang entry baru, sekarang baru ada ilham datang nak update. Bukan mudah nak concentrate dan istiqamah nak update entry kisah kehidupan. Baru-baru masuk semester bagi semester akhir banyak sangat commitment yang perlu didahului terlebih dahulu. Jadi terbengkalai sekejap blog inspirasi hati untuk berbicara tentang kehidupan diri bagaimana.

Awal semester sudah diberi schedule yang best bila kita berusrah macam-macam aktiviti kita boleh sertai. Dalam berusrah jugalah kita jumpa pelbagai sahabat-sahabat baru yang datangnya dari jurusan berbeza, umur berbeza, negeri yang berbeza dan status yang berbeza. Dari situ kita kutip macam-macam pengalaman hidup untuk kita hadapi untuk masa akan datang.
 
Biarlah gambar yang berbicara sepanjang perjalanan dalam Mukhayam Khayr 2014 di Pantai Melawi, Bachok, Kelantan. 

Baby and I, tak sah kalau jumpa budak kecik atau baby comel mesti nak photo shoot dengan depa semua nie, comel-comel belaka. 3 gambar di bahagian atas (tudung biru) adalah anak-anak saudara (anak-anak sepupu) yang bawah pula, sebelah kiri anak cina masa tu pergi KL ada lawatan sambil belajar sempat lagi bergambar, yang sebelah kanan pula anak lecturer.


Jadi ini sahaja untuk permulaan bulan Mac untuk puteri cerita serba sedikit. Walaupun tak banyak tapi hanya ini mampu jadikan tatapan memori kehidupan puteri.  Sekian wassalam.

1 Comments:

Budak Kampung said...

nabila..suka la tgk pantai kat kelantan.subahanallah...bila nk ajak iman g sne

 

Copyright by © 2013 Studio Puteri Nabilah